Maggi Untuk Rakyat Malaysia

Tepat apa itu Maggi?

Bermula di Switzerland dan ditubuhkan di Malaysia untuk merdeka, Maggi terkenal dengan barangan makanan yang digemari oleh rakyat Malaysia, yang merangkumi mi cepat dan perasa. Pencapaian kami merangkumi kejayaan logam mulia untuk Kepujian Syarikat Putra pada tahun 2019 di bawah Nestle. Rakyat Malaysia memuja Maggi kerana barang-barang makanan halal yang boleh digunakan untuk memasak resepi sup ayam.

Barang Dagangan Maggi

Produk Maggi yang paling popular melibatkan mi segera yang dijual dalam beberapa perisa seperti dada ayam dan kari. Kami juga mempunyai sos tiram, dan sos cili secara tradisional digunakan sebagai bumbu atau meningkatkan pilihan makanan. Perasa kami menyediakan, misalnya, ayam, dan kiub daging, juga menjadikan memasak tidak mudah. Gabungan dan pasta segera kami adalah bahawa anda harus mengumpulkan makanan dengan mudah.

Hidangan untuk diuji Dengan MAGGI

Kami juga menyediakan brosur resipi berkualiti yang dibuat ringkas dengan barangan Maggi. Sekiranya anda mencari hidangan ayam, anda boleh menguji sambal unggas kami dalam perapan produk kedelai, atau rendang unggas yang dibuat dengan lezat dengan CukupRasa. Kami juga mempunyai resipi untuk mi goreng daging lembu yang enak, dan daging dendeng dihasilkan jauh lebih baik dengan persediaan kiub untuk penggemar daging.

Maggi MY

Makanan Segera dengan Maggi

Perlukan sesuatu yang cepat dan sedap? Cubalah resipi berkualiti mudah kami dengan pek perasa nasi goreng CukupRasa, seperti formula nasi goreng Cina kami. Resipi berkualiti untuk ikan juga boleh didapati, seperti udang kami yang dilapisi pedas dan masam dari Tomyum Mixture saya. Berikan resipi berkualiti organik berkhasiat seperti kangkung belacan goreng atau ikan kailan ikan masin dengan kiub bekalan ini.

Rasa Global Dengan Maggi

Buat pelbagai jenis masakan di rumah anda dengan Maggi! Pertimbangkan resipi tradisional barat seperti makaroni dan keju atau mungkin versi timur seperti daging lada hitam yang digabungkan dengan produk premix Maggi. Mempunyai gaya Jepun dengan hidangan unggas teriyaki yang cepat, dan nikmati makanan Arab dengan Nasi Arab Ayam yang dibuat di dalam sos tomato dan kiub stok kami.

Ciptaan Khas dengan Maggi

Oleh kerana Maggi adalah pengeluar yang terkenal di seluruh dunia, barang kami bahkan termasuk dalam resipi lazat gurun. Sebagai contoh, kheer, puding India biasa yang dibuat dari beras dan tenusu, juga dibuat menggunakan mi dari Maggi 2-Minute Mood. Selain itu, para koki juga telah memasukkan barang-barang Maggi ke dalam hidangan makanan mereka seperti keripik kentang dan banyak lagi.

Tutorial Berharga Oleh Maggi

Dapatkan yang terbaik daripada memasak untuk masa yang dicintai dengan kualiti yang lebih tinggi dengan petua ini. Dapatkan maklumat mengenai pasangan pasta yang ideal, bagaimana anda boleh menggoreng makanan laut yang serupa dengan profesional, atau bagaimana memasak makanan dengan cara yang betul mungkin baik untuk meningkatkan kesihatan, masa, dan dana bersama kami. Anda juga dapat mengetahui bagaimana mengatur rumah anda untuk menghasilkan keseluruhan penggunaan ruang di sana dengan MAGGI.

Memilih Maggi

Untuk mendapatkan penyediaan makanan yang cepat dan berkesan, pilihlah barang Maggi sekarang. Barang-barang kami dapat membuat beberapa hidangan komprehensif dalam kaedah yang boleh dilakukan untuk menyatukan piring dengan bahan-bahan yang ditawarkan di rumah anda. Katalog resepi sup ayam lazat kami juga dapat mendorong idea untuk anda membuat makanan dengan cepat sementara anda tidak pasti akan memasaknya pada waktu pagi, makan tengah hari atau makan.